Agenti dobrote

Agenti dobrote dio su naše humanitarne sekcije, a cilj bi se mogao opisati kroz vrlo jednostavne četiri riječi: „Male geste, velike promjene“. Agenti dobrote djeluju na način da posjećuju različite udruge i uljepšavaju svakodnevicu njihovim korisnicima, ali i stječu važna iskustva.

Postoji nekoliko ciljeva Agenata dobrote:

  • Inkluzija osoba s invaliditetom: naši Agenti Dobrote predano rade na stvaranju inkluzivnog okruženja za osobe s invaliditetom. Potičemo razumijevanje, potporu i prihvaćanje različitosti u društvu kako bismo osigurali da svaka osoba ima priliku biti integralni dio zajednice.
  • Praktično iskustvo za volontere: naši Agenti Dobrote su ključni u stvaranju obogaćujućeg iskustva za volontere koji se pridružuju našim akcijama. Pružamo platformu za stjecanje znanja, vještina i empatije kroz praktično volontiranje. Osiguravamo potporu i mentorstvo kako bi svaki volonter imao priliku razviti svoje sposobnosti i doprinijeti pozitivnim promjenama u zajednici.
  •  Stvaranje ohrabrujuće atmosfere i povjerenja: naši Agenti Dobrote donose svjetlo i radost u svakodnevne situacije. Kroz male geste ljubaznosti, podrške i pažnje prema drugima, širimo energiju koja inspirira druge da čine isto. Promičemo kulturu ljubavi, suosjećanja i zajedništva, stvarajući tako okruženje puno razumijevanja i podrške.
  • Poticanje empatije i solidarnosti: naši Agenti Dobrote promiču vrijednosti empatije i solidarnosti kao temelje zajednice u kojoj živimo. Kroz aktivnosti koje potiču razumijevanje i podršku, gradimo mostove među ljudima različitih pozadina i stvaramo prostor gdje se svatko osjeća prihvaćeno i podržano.

Naša svrha je izazvati pozitivne promjene koje ostaju trajne. Iako nekada akcije traju samo par sati, takvi mali koraci će kasnije izazvati velike promjene jer sa svake akcije odlazimo s pitanjem Kada ćemo se opet vratiti?

O tome gdje smo sve bili možete pročitati u objavama:

Website Powered by WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com
Započnite